Backspace removes additional space after removing word



Show first post
This topic has been closed for comments

112 replies

Hi Aravind,

 

Well, last week you said "We're trying to get this pushed to production by this week and I'll share more updates as and when I hear from the team".

Nothing happened even though you had your "best engineers" working on this.

 

What is the problem???

Userlevel 1

@Per, We scraped the fix last week since it seemed to cause other conflicts with the editor. This time, we're working on a cleaner implementation and get this fixed in a few days' time.


Cheers!

Based on the link BRB posted earlier, the bug was confirmed as a bug in froala, and as of yesterday they provided a fix:

https://github.com/froala/wysiwyg-editor/commit/08eabdd976018ca756345a605cd8b737bd1a1eb5


It seems to be committed to master, so possibly updating the froala and using the htmlUntouched flag could possibly resolve the issue (obviously you have tons of testing to do, and I appreciate you aren't making huge changes without testing first).


Thanks for looking into this, hopefully the recent froala update will make resolving this easier.

Having the same issue, small problem but big time waster. 

Fixed for me with the new update, thanks to everyone who had a hand in it. Aravind, thanks for keeping us updated here, sterling work.

Yay!  Thanks for resolving this annoying bug!

Userlevel 1

Thanks Matt and Kirby. We have fixed the issue with the latest update :)


Cheers!

It works!!! I love the new look as well! Nice job!

I think it is still broken when using a Chrome on a Apple Mac

Userlevel 1

@craig.watson Can you please share more information on the OS and Chrome version? I'm running Freshdesk on Chrome 72 and it seem to work fine for me.

 

Cheers!

we updated Chrome and it now works - thanks

The problem is back, and it's sooooo annoying. Please fix it again.

Badge +3

The problem never actually went away.  They did something to make it seem better, but bubblegum and duct tape cannot cover up the mess.  Unfortunately, Freshdesk has not been able to fix anything lately.  Their development schedule is fully dedicated to adding new bugs mixed with occasional new features that are useless to most.

Hopefully it doesn't take another three weeks to fix, like last time... This is hugely unprofessional!

Agreed, this is still a problem and shouldn't be marked as solved. Our agents complain daily about it, it makes no sense.

Userlevel 1

@Sebastian @Gregg @Mike @Dave I tried recreating this issue in my test instance and it doesn't seem to occur. I'm using Chrome on Mac OS and I tested this with Safari as well.

 

Can you please help me with the browser/OS information and instances where you run into this issue so that we can troubleshoot this further?

 

Cheers!

Hey Aravind - I'm using Version 74.0.3729.169 (Official Build) (64-bit). One of my colleagues who is having the same issue is using Version 74.0.3729.169 (Official Build) (32-bit).


Both are Windows OS.

@Aravind S, Im using latest version of Mac OS and Chrome.

I have the same issue too

Userlevel 1

@Dave@Sebastian@Christian We've been hearing reports that the issue occurs sporadically and it has been difficult for us to recreate it in our test instance. But, I worked out a scenario where the issue can be reproduced 100% every time - keying in the backspace removes the space between two words if one of them is a link (referenced with <a>).


Cheers!

Badge +3

@Aravind S - Every time I reply...

image

Just confirming that this was fixed for me for many months and now I see it but sporadically. I can't get it to happen on purpose so i can't say that it is fixed or not. I know I saw it happen today again a few times.

I just updated Chrome from 

Version 74.0.3729.169 (Official Build) (64-bit) to 

Version 75.0.3770.80 (Official Build) (64-bit)

I'll monitor this week to see if it happens again.

Yep, it started happening for me as well. Google Chrome, Windows 10.

BTW, this page is one of the top results when you search "backspace erases trailing space"

We are noticing this problem frequently.  Is this happening in the latest version of chrome ( 75 )?